Trogir Pozar / Kod Trogira izgorio poznati restoran - Glas Istre : Na terenu ostaja še 30 gasilcev, ogenj je popolnoma požar, ki se je včeraj popoldne razplamtel v bližini hrvaškega mesta trogir, je omejen.

Trogir Pozar / Kod Trogira izgorio poznati restoran - Glas Istre : Na terenu ostaja še 30 gasilcev, ogenj je popolnoma požar, ki se je včeraj popoldne razplamtel v bližini hrvaškega mesta trogir, je omejen.. Požar satima nakon izbijanja nije pod kontrolom. Požar još uvijek nije ugašen ali je stavljen pod nadzor. Požar kod trogira nije pod kontrolom, vatrogasci će se boriti cijelu noć: Požar se postupno širi prema žednom. #chorwacja #trogir #pożarpożar w rejonie seget gornji jest zwalczany siłami lądowymi, gaśniczymi i powietrznymi.

#chorwacja #trogir #pożarpożar w rejonie seget gornji jest zwalczany siłami lądowymi, gaśniczymi i powietrznymi. Zaustavljeno je širenje požara s južne strane i vatra više ne. Požar pri trogirju še ni pogašen, a je pod nadzorom. Tijekom noći požar se spustio na južnu stranu brda vlaška. Ogroman požar planuo je nesto prije 20 sati na čiovu!

Jutarnji list - Buknuo požar kod Trogira: Vatra prijeti kućama
Jutarnji list - Buknuo požar kod Trogira: Vatra prijeti kućama from static.jutarnji.hr
Požar kod trogira nije pod kontrolom, vatrogasci će se boriti cijelu noć: Za sada nema informacija da su ugrožene kuće koje se nalaze u blizini. Požar još uvijek nije ugašen ali je stavljen pod nadzor. Istovremeno su izbila dva požara u splitu i jedan. Požar još nije pod kontrolom. Na terenu ostaja še 30 gasilcev, ogenj je popolnoma požar, ki se je včeraj popoldne razplamtel v bližini hrvaškega mesta trogir, je omejen. Iako prve službene infomacije govore da kuće nisu ugrožene, od naših čitatelja doznajemo da je u miševcu. Požar se postupno širi prema žednom.

Podignute su sve vatrogasne snage s požar se širi na obližnjem brdu, a gori nisko rastinje, kao i deo šume.

Na terenu ostaja še 30 gasilcev, ogenj je popolnoma požar, ki se je včeraj popoldne razplamtel v bližini hrvaškega mesta trogir, je omejen. Čini se da imate poteškoća s reprodukcijom videozapisa. Požar satima nakon izbijanja nije pod kontrolom. Zaustavljeno je širenje požara s južne strane i vatra više ne. Požar je lokaliziran u 15:45 sati, a ugašen u 19:00 sati. Za sada nema informacija da su ugrožene kuće koje se nalaze u blizini. Požar na otvorenom prostoru kod imotskog na području vinjani gornji je u međuvremenu ugašen, a kod omiša na području duće je. Ono što je dobro je da nema ozlijeđenih vatrogasaca. Podignute su sve vatrogasne snage s požar se širi na obližnjem brdu, a gori nisko rastinje, kao i deo šume. Požar još nije pod kontrolom. Požar je još uvijek aktivan, jedan dio snaga na terenu je zamijenjen novim snagama, rekao je tom ovo je možda najzahtjevniji požar sezone. Požar je buknuo oko 11 sati te su u njegovu gašenju angažirani vatrogasci iz trogira, kaštela, solina i splita, rekli su vatrogasci. Požar pri trogirju še ni pogašen, a je pod nadzorom.

Ugašen je požar koji je u četvrtak popodne buknuo u vinovcu kod marine nedaleko od trogira u kojemu je izgorjelo pet hektara borove šume i makije, doznaje se u petak od vatrogasaca. Danas oko 11 sati izbio je požar na području segeta gornjeg kod trogira. Dim i vatra koja se noću savršeno vidjela uznemirili su goste na trogirskoj rivijeri, ali dolaskom dana situacija izgleda puno bolja. Požar pri trogirju še ni pogašen, a je pod nadzorom. Tijekom noći požar se spustio na južnu stranu brda vlaška.

V okolici Trogirja izbruhnil velik požar. Dim ohromil ...
V okolici Trogirja izbruhnil velik požar. Dim ohromil ... from images.koroskenovice.si
Širi se brzo zbog jakog vetra, a u gašenju učestvuju vatrogasci, tri kanadera i helikopter javlja index.hr. Požar se širi, a situaciju pogoršava snažan zapadni vetar. Na terenu ostaja še 30 gasilcev, ogenj je popolnoma požar, ki se je včeraj popoldne razplamtel v bližini hrvaškega mesta trogir, je omejen. Podignute su sve vatrogasne snage s požar se širi na obližnjem brdu, a gori nisko rastinje, kao i deo šume. Zasad nema saznanja što je uzrokovalo požar iako se neslužbeno sumnja na dotrajale električne instalacije. Požar je lokaliziran u 15:45 sati, a ugašen u 19:00 sati. Za sada nema informacija da su. U pomoć vatrogascima poslana je i vojska.

Na terenu ostaja še 30 gasilcev, ogenj je popolnoma požar, ki se je včeraj popoldne razplamtel v bližini hrvaškega mesta trogir, je omejen.

U pomoć vatrogascima poslana je i vojska. Požar pri trogirju še ni pogašen, a je pod nadzorom. Požar još uvijek nije ugašen ali je stavljen pod nadzor. Požar se širi, a gore nisko raslinje i makija, kao i deo šume. #chorwacja #trogir #pożarpożar w rejonie seget gornji jest zwalczany siłami lądowymi, gaśniczymi i powietrznymi. Požar i dalje nije pod kontrolom. Velika je površina, kako okrene vjetar tako plane i mi prebacujemo interes je zapovjedniku da do noći stavi požar pod nadzor, dokad mogu zračne snage pomoći gasiti. Požar se postupno širi prema žednom. Ugašen je požar koji je u četvrtak popodne buknuo u vinovcu kod marine nedaleko od trogira u kojemu je izgorjelo pet hektara borove šume i makije, doznaje se u petak od vatrogasaca. Ono što je dobro je da nema ozlijeđenih vatrogasaca. Zaustavljeno je širenje požara s južne strane i vatra više ne. Za sada nema informacija da su. Vatra se približila magistralnom putu i kućama.

Požar se širi, a situaciju pogoršava snažan zapadni vetar. Danas oko 11 sati izbio je požar na području segeta gornjeg kod trogira. Ogroman požar planuo je nesto prije 20 sati na čiovu! Čini se da imate poteškoća s reprodukcijom videozapisa. Požar i dalje nije pod kontrolom.

Veliki požar u blizini kuća kraj Trogira / Huge fire near ...
Veliki požar u blizini kuća kraj Trogira / Huge fire near ... from i.ytimg.com
Yoda krenuo na tečaj osposobljavanja za potražnog psa svi znamo da potražni pas i njegov vodič spašavaju. Ogroman požar planuo je nesto prije 20 sati na čiovu! Požar se širi, a gore nisko raslinje i makija, kao i deo šume. Požar se širi, a situaciju pogoršava snažan zapadni vetar. Čini se da imate poteškoća s reprodukcijom videozapisa. Na terenu je preko 160 vatrogasaca, 50 vatrogasnih vozila te više kanadera, helikoptera i air tractora. Jak dowiadujemy się z centrum operacji. #chorwacja #trogir #pożarpożar w rejonie seget gornji jest zwalczany siłami lądowymi, gaśniczymi i powietrznymi.

Požar satima nakon izbijanja nije pod kontrolom.

Jadranska magistrala kroz trogir je zatvorena za saobraćaj. Čini se da imate poteškoća s reprodukcijom videozapisa. Požar je još uvijek aktivan, jedan dio snaga na terenu je zamijenjen novim snagama, rekao je tom ovo je možda najzahtjevniji požar sezone. Na terenu je preko 160 vatrogasaca, 50 vatrogasnih vozila te više kanadera, helikoptera i air tractora. 'slijedi najgore, gasit će pješaci s naprtnjačama'. Grom je zapalio požar na nepristupačnom području, pa je pomoć iz zraka bile prijeko. Zasad nema saznanja što je uzrokovalo požar iako se neslužbeno sumnja na dotrajale električne instalacije. Požar još uvijek nije ugašen ali je stavljen pod nadzor. Požar je lokaliziran u 15:45 sati, a ugašen u 19:00 sati. Požar još nije pod kontrolom. Istovremeno su izbila dva požara u splitu i jedan. Trenutno se s požarom bori više od 30 vatrogasaca, a zbog nepristupačnosti terena u pomoć su pristigle i zračne. Za sada nema informacija da su ugrožene kuće koje se nalaze u blizini.

Grom je zapalio požar na nepristupačnom području, pa je pomoć iz zraka bile prijeko trogir. Požar je još uvijek aktivan, jedan dio snaga na terenu je zamijenjen novim snagama, rekao je tom ovo je možda najzahtjevniji požar sezone.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook